Bangla Gila



Ada lah sepasang suami isteri yang baru kahwin tinggal berjiran ngan bangla gatal..suami tu keja polis,isteri pula suri rumah..Pada malam pertama diorang, si suami dah buat macam2 persediaan untuk "berperang" ngan bini dia.. baru je dia nak peluk isteri dia,handphone dia pulak berbunyi..mula2 tu,dia buat bodo je,tp bila dia tngk nama caller tu bos dia,dia pon menggelabah..kalo bos call mlm2 mesti urgent..nak x nak dia jwb gak call tu..Bos dia suruh lapor diri kat balai skrg sbb ada misi..suami tu punya ler ssh hati sbb nak tnggal kan isteri ngan jiran yang gila gatal tu..fkr punya fikir dia pon ader penyelesaian..dia nak srh bini dia pakai seluar dalam besi.. bini dia mula2 tu x nak,tp bila dah dipjuk2 cair gak..tp,bini dia pakai ttp depan je..selesa ckit kalo nak tido..maka si suami pon pg keja ngan hati yg senang.. masa lalu kat depan rumah bangla tu..dia sempat lagi bersiul2..lps tu siap laung "DEY TAMBI,,DEPAN TARA BUKA..HAHAHAHA"

bila dah selesai keja,si suami pon cepat2 balik rumah untk settle "HAL" dia ngan bini dia..Snyp2 dia masuk bilik,dia tngk isteri dia tengah nyenyak tido..DIa selak sikit kain bini dia,bkn apa nak check bangla tu ada usik bini dia x..Fuhh..nasib baik masih berkunci..hati si suami gembira bukan kepalang..Dia pun pegi depan rumah bangla tu sambil nyanyi"DEY TAMBI,,DEPAN TARA BUKA.HAHAHAHA"

bangla yang dengar suami tu nyanyi pun tersenyum riang..dia pun nyanyi sbb nak bls "DEPAN TARA BUKA,BLAKANG HENTAM JUGA..HAHAHAHA"

Terkejut beruk si suami tu dngr apa yg bangla tu ckp..dia pon cepat2 check bini dia..SAH..DEPAN TARA BUKA,BLAKANG HENTAM JUGA!!!!

0Komen:
1. Jangan Menggunakan Simbol '@' Ini Untuk Nama Anda..
2. Jangan Lupa Follow Brozai Di Twitter..Klik Di Sini !
3. Terima Kasih Dengan Komen Anda

Catat Ulasan

 

Copyright © 2009 by Brother Zai - Template by Blog Templste 4 U | Blogspot Tutorial | Sport Page Ranking Tool