Nisonics Dah Tutup..

Berita gembira buat seluruh rakyat Malaysia,kerana syarikat Nisonics telah kembali ke Rahmatullah pada 21 march 2014..sedekahkanlah Alfatihah buat semua pekerja disitu..semoga berjumpa lagi jika dipanjangkan umur,Sekian...

Maharajalawak M6

Maharajalawak malam tadi agak membosankan bagi aku.Cuma Jambu yang agak menyerlah berbanding dengan peserta yang lain.Peserta yang terkeluar Bandung Jokers kerana persembahannya tidak memenuhi citarasa para pengundi dan komen juri yang tidak memihak kepada Bandung Jokers.Kumpulan Sabon dan R2 sekali lagi terselamat dari penyingkiran setelah dari awal berada ditangga terbawah dalam carta.Harap minggu depan mereka yang terselamat buat yang terbaik minggu depan,taklah aku tertido lagi macam malam tadi..hehe..

Maharajalawak

Malam ni pukul 10 maharajalawak harap2 tak membosankan.Minggu ke 5 yang lepas boleh di katakan oklah juga sebab banyak juga kumpulan yang dah makin menjadi,lebih2 lagi Boboi dan Shiro.SayWho pun boleh tahan juga yang membawa lagu2 Malaysia berdialek Kelantan.Apapun tunggu je kejap lagi,apakah mereka dapat mengekalkan aksi konsisten mereka.Jom layannn..

BPL: Chelsea Mengukuhkan Cengkaman

Chelsea terus unggul dipersada liga selepas menewaskan Norwich City 4-1 di Stamford Bridge malam tadi.Ini bermakna chelsea mengumpul 19 mata dan mempunyai kelebihan 4 mata dari pasukan yang menduduki di tangga kedua iaitu Manchester City yang turut mencipta kemenangan 3-0 keatas Sunderland.Gol-gol Chelsea di jaringkan oleh Fernando Torres,Frank Lampard,Eden Hazard dan juga Branislav Ivanovic.Perlawanan seterusnya Chelsea akan bertandang ke White Hart Lane pada 20 oktober depan untuk menghadapi Tottenham Hotspur yang kian meningkat setelah menewaskan Manchester United minggu lalu.

  • Feeds
  • Download
RSS Feed langgan Artikel via RSS FEED

Atau melanggan Artikel via Email:


wait in 5 or 10 seconds..
 

radio live

Komen

Rakan Brozai

Twitt..Twitt..

Copyright © 2009 by Brother Zai - Template by Blog Templste 4 U | Blogspot Tutorial | Sport Page Ranking Tool